«صادق خرازی»، دبیرکل حزب ندای ایرانیان در گفت و گو با برنا :
:diamond_shape_with_a_dot_inside: «صادق خرازی»، دبیرکل حزب ندای ایرانیان در گفت و گو با برنا :
ظریف دوست دار سردار سلیمانی است / دنیای مدرن با ۲۰۰حزب به صحنه سیاسی نمیآید / حزب ندا برای مجلس بهترین ها را انتخاب خواهد کرد / ظریف سرمایه ملی است، او را بدلیل ناجوانمردی و خیانت غربی ها سرزنش وحراج نکنیم
:small_blue_diamond: متوسط سن اعضای حزب ندا بین 26 تا 35 است، بنابراین حزب جوانی داریم. نمیشود گفت که ما کنشگر سیاسی هستیم و گردش به جوانانمان سوری باشد. جوانان مهمترین سرمایههای ملی ایران و مهمترین کنشگران آینده این سرزمین هستند. در جهان انفورماتیک و الکترونیک چگونه میتوان زندگی کرد و نسل جوان که ادبیاتش متفاوت از نسلهای دیگر است را، از آن غفلت کرد؟ محال است ما بدون جوانان امید به آینده داشته باشیم.
:small_blue_diamond: (برای انتخابات مجلس ) در سراسر کشور در حال شناسایی نیروهای خود هستیم و سعی داریم کنشگران سیاسی خودمان را از میان جوانان شایسته، متخصص و متعهد انتخاب کنیم. بالاترین هدفی که برا انتخابات سال آینده داریم این است که جوانان تحصیلکرده، جوانانی که دارای فکر و اندیشه و دانش هستند روی کار بیاوریم.
:small_blue_diamond: در کشور ما باید سن نمایندگان مجلس بین 25 تا 35 باشد و قدرت تعامل داشته باشند. نمایندگان باید قدرت تلاش شبانه روزی داشته و روزی 20 ساعت کار فکری انجام دهند. جوان است که درد جوان را میفهمد. همین است که جوان بیکار است و پیرسالان به او اجازه حضور نمیدهند و جوان در اوج بدبختیهای خود غرق شده است، بزرگان متوجه نیستند که چه اتفاقی میافتد. این چالش و پارادوکس و این دوگانگی به این دلیل است که تصمیمگیران، پیرسالان باتجربه هستند و کنشگران، جوانانی هستند که باید کیفکش آقایان در دولت و برخی از افراد حاکمیت باشند. با این شرایط و نگاه کشور به جایی نمیرسد.
:small_blue_diamond: در حال حاظر فاقد قدرت رهبری در جریانات سیاسی هستیم. وقتی جریان و جناح سیاسی فاقد رهبری شود یا رهبری یک جریان سیاسی فاقد جسارت و قدرت کافی باشد، نتیجهاش همین دعواها و کش مکش ها میشود که در نهایت 30 یا 40 گروه سیاسی مرجع به وجود میآید که همهشان هم یکدیگر را خنثی میکنند. من معتقدم همه احزاب اصلاحطلب باید یکی شوند، همه احزاب اصولگرا باید یکی شوند، همه احزاب مستقل باید یکی شوند و کشور با دو سه حزب فرایند تصمیمگیریهای خودش را طی کند؛ همان طور که دنیای مدرن دارد پیش میرود. دنیای مدرن با 200 حزب به صحنه سیاسی نمیآید. دنیای مدرن یا با دو سه حزب سیاسی کارآمد وسط میآید و یا به لحاظ پارلمانتاریسمی سرنوشت کشور را رقم میزند.
:small_blue_diamond: آقای ظریف یک شخصیت ویژه بینالمللی است، خرابش نکنیم. آقای ظریف را حراج نکنیم. این کار درستی نیست. آقای ظریف را در جدولبندیهای سیاسی نمیتوان گنجاند. در کنگره حزب ندا صحبت های آقای ظریف صحبت ملی بود و صحبت حزبی نداشت. خیلی از مواقع وزرای خارجه در جلسات حزبی در سراسر دنیا حضور یافتند، از جمله در ایران و اولین بار هم نبود که این اتفاق می افتاد. آقای ظریف مبنای اختلاف انگیزی با حاکمیت، نیروی قدس و سردار سلیمانی را نداشت. من میدانم آقای ظریف دوست دار سردار سلیمانی است. نیروی قدس و وزارت خارجه دو بال موتور سیاست خارجه هستند. آقای سلیمانی و بچههای قدس با وزارت خارجه هماهنگ هستند و وزیر خارجه را مجری و کاپیتان اصلی سیاست خارجه میدانند.
:small_blue_diamond: اگر ده قاسم سلیمانی داشتیم امروز نه در بعد داخلی مشکل داشتیم نه در بعد خارجی. خیلی سربسته میگویم اگر چندتا مثل قاسم سلیمانی داشتیم، نیروهایی که غم این مملکت را میخورند، امروز مشکل جدی نداشتیم. من در نقش آقای سردار اسلام سرلشگر سلیمانی اقرار نمیکنم، میدانم ایشان هم خوشش نمیآید. او کسی است که دنیا به او برای مقابله با محور تروریسم نیاز دارد.
:small_blue_diamond: هدف قاسم سلیمانی در منطقه جدی است. او به حیات و ثبات که دو اصل امروز نظام بینالملل است، باور جدی دارد. قاسم سلیمانی فداکاری میکند و برای امنیت مردم به جای اینکه داخل مرزهای خودش بایستد بیرون از مرزها تلاش میکند. اولین بار است در تاریخ ایران چنین اتفاقی میافتد و امنیت ملی ایران آسیب نمیبیند.
متن کامل :point_down:
شنبه 17 فروردين 1398 10:1
آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 16 آبان 1403 2:58:53