اگر سازوکار شورای نگهبان دست اصلاح‌طلب‌ها هم باشد همین انتقادات وجود دارد
 به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید صادق خرازی تحلیلگر مسائل سیاسی با حضور در 223 قسمت از برنامه تلویزیونی «بدون توقف» که 28 بهمن‌ماه برگزار شد، اظهار داشت: در انتخابات سال 84 که برگزاری انتخابات به جز شورای نگهبان در دست دولت اصلاحات بود، یکی از بزرگان کشور مدعی تقلب در انتخابات شد، رهبری نگران شدند رئیس‌جمهور وقت را خواستند و گفتند شما بررسی کنید، رئیس‌جمهور گفت من بررسی کردم هیچ گونه تخلفی شکل نگرفته است. من می‌خواهم این را عرض کنم که ما برای آینده باید یک سازوکار جدی پیش‌بینی کنیم فرقی نمی‌کند راست یا چپ، برای اینکه امیدها را مستحکم‌تر کنیم، مشارکت‌ها را جدی‌تر کنیم بین این انسجام و شمول نقاط ضعف را پیدا و در آینده آن را حل کنیم که به نظر من شورای نگهبان هم آمادگی این کار را دارد.

وی ادامه داد: بسیاری بودند که با پیام و ادبیات خودشان دغدغه‌های‌شان را مطرح کردند آن ادبیات و این حرف‌ها هیچ کدام در تعارض مصالح و منافع ملی نیست. بنده هم به عملکرد نمایندگان مجلس در این دوره نقد دارم، رئیس دولت اصلاحات هم نقد دارد، افراد بسیاری هم نقد دارند، ما آب گرمی از این برادران و خواهرانی که به مجلس رفتند ندیدیم. اگر جایگاه‌ها را هم عوض کنید همین نقد خواهد بود، شورای نگهبان را به اصلاح‌طلب‌ها هم بدهید بخواهند سازوکاری تعریف کنند با قوانینی که بر شورای نگهبان حاکم است بهتر از این نمی‌توانند عمل کنند.

دبیر کل حزب ندای ایرانیان با اشاره به اینکه این حرف من خیلی مورد نقد قرار می‌گیرد و تا هفت پشت من را هم محاکمه خواهند کرد، تصریح کرد: ما ناچاریم سازوکارها را اصلاح کنیم فرق نمی‌کند چه در مجلس، چه در شورای نگهبان چه در وزارت کشور و چه در جاهای دیگر. ما ناچاریم برای اینکه دشمن شاد نشویم همه آحاد مردم را به صحنه سیاسی بکشانیم، ادبیاتی به کار ببریم که باعث مشارکت ملی شود، چه رئیس جمهور باشد، چه رئیس مجلس، چه رئیس دستگاه قضا، چه کنشگر اصلاحات همه موظفند که از منافع و مصالح ملی دفاع کنند، اما جایی برای دفاع باقی بگذاریم، اجازه دهیم که دیگران هم صحبت کنند.

خرازی همچنین یادآور شد: نکته بعدی این است که برای قدرت‌افزایی و مشارکت مردم قانون آمده مکانیزمی در نظر گرفته که هر چهار سال یک بار این چرخش سیاسی و قدرت انجام شود، بعضی‌ها خیلی دوست ندارند اعم از چپ یا راست، روشنفکر یا متعصب، ما بحث‌مان دفاع از افراد نیست فکر نکیند من دفاع می‌کنم از این آقایانی که در مجلس هستند یا افرادی که ثبت نام کردند و رد صلاحیت شدند البته اگر افرادی به ناحق رد صلاحیت شدند نظام و حاکمیت باید از حق و آبروی آنها دفاع کند.    

وی اضافه کرد: شما را هم اگر روزی رد صلاحیت کنند ناراحت می‌شوید، برای اینکه هویت‌تان زیر سؤال رفته، هویت یک جریان مدام منکوب می‌شود، ما ادبیات‌مان را اصلاح کنیم اگر قرار باشد تقسیم شود سهم عدم استقبال مردم یا دلگیری مردم در انتخابات در کشور، این سهم را مشخص کنیم به عزم جزم مردم و رستاخیزی که در تشییع شهید سلیمانی شد نگاه نکنیم، با بحث مشارکت مردم و بحران اجماع‌سازی فعلی، عملکرد دولت، صداوسیما و مجموعه نظام واقع‌بینانه  برخورد کنیم. 

سفیر سابق ایران در فرانسه با تأکید براینکه «آهنگی که امروز در خارج از کشور زده می‌شود را جدی بگیریم» گفت: تیم استراتژیک براندازی دوران ریگان در ساختار سیاست خارجی ایالت متحده احیاء شده و نگاهش به جمهوری اسلامی ایران همان نگاهی است که به اتحاد جماهیر شوروی داشتند، در شوروی توصیه می‌کردند به دو دولت ریگان و بوش پدر که مقتدرانه برخورد کن هیچ اتفاقی نمی‌افتد، تحلیلگران امروز ایالت متحده معتقدند امروز نظام سیاسی ایران با سرعت به سمت انهدام نظام سیاسی پیش می‌رود. یک زمانی می‌گفتند تغییر رژیم یعنی دولت‌هایی که در کشور هستند باید سقوط کنند و دولتی که خاص نظر آنهاست بیاد در کشور حاکم شود.

این چهره اصلاح‌طلب در ادامه عنوان کرد: مردم ایران هم بارها به دهان‌شان زدند و باز هم می‌زنند، اما الان یک بحث خطرناک‌تر را دنبال می‌کنند، آنها مدعی هستند که ساختار نظام سیاسی ایران به سمت انهدام پیش می‌رود و اگر به سمت انهدام پیش برود بعد از انهدام، فروپاشی نظام سیاسی ایران و بعد از آن تغییر رژیم است، می‌گویند ما به این‌ها می‌رسیم و اولین کد رمزی که یافتند واقعه بنزین و اتفاقات آبان‌ماه بود و همین را مبنای فکری خودشان قرار دادند و ادبیات‌سازی کردند و بر همین مبنا هم حکم شهادت سردار سلیمانی را امضا کردند. 

معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با تأکید بر اینکه آمریکا و تمام دولت‌های غربی امروز به دنبال انهدام نظام سیاسی در ایران هستند، بیان کرد: آنها می‌گویند انهدام نظام سیاسی ما یعنی انهدام مقاومت، انهدام مقاومت هم یعنی خواست قدرت‌های جهانی، بزرگترین دغدغه‌شان را چین می‌دیدند دوباره برگشتند به خاورمیانه. ما برای اینکه این ادبیات منحوس را نابود کنیم باید یک انتخابات حداکثری و باشکوه داشته باشیم. من هم در مجلس اصلاح‌طلبان و هم در شورای نگهبان صحبت کردم و معتقدم ما توان ملی ما فقط موشک نیست در کنار آن مردم هستند بزرگترین سرمایه ملی این نظام مردم هستند و انتخابات نماد مردم‌سالاری و میراث امام و شهیدان ماست. 

خرازی در پایان یادآور شد: من به تمام دوستان‌مان توصیه کردم در این مقطع کاری کنیم یک مقداری بفهمیم که در اقصای ما چه می‌گذرد ما همه از سران کشور گرفته تا اصلاحات و حتی سران ملی، مذهبی همه سوار یک کشتی هستیم، دشمن که بیاید همان داعش است از قفا سر می‌برد، بزرگترین کاری که قاسم سلیمانی کرد این بود که امنیت ملی ایران را به آن سوی مرزها برد، سرشت و سرنوشت همه ما در یک جا رقم می‌خورد و باید کاری کنیم که همه در انتخابات به صورت حداکثری شرکت کنند.



دوشنبه 28 بهمن 1398  6:10

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 16 آبان 1403  2:48:15
تعداد بازديد از اين خبر : 1264
 
   copyright 2009-2010, all right reserved. WWW.KHARAZI.IR نقشه سایت        سایتهای مرتبط        تماس با ما