امنیت برای امریکا، بازی نیست/ مصاحبه با روزنامه اعتماد
دموکراسی‌خواهی بی‌شک ضداستبداد است. در خاورمیانه دو جریان؛ یکی مبارزه با استعمار و یکی مبارزه با استبداد مهم‌ترین آرمان و آرزوی مردم و به‌ویژه جوان‌هاست. آن‌چه که هم‌اکنون ماهیت این جریان دموکراسی‌خواهی بیش‌تر در آن چکیده شده، بعد داخلی‌ این آرمان‌گرایی‌ست و نمود خارجی چندانی ندارد.
دوشنبه 21 شهريور 1390  6:42
 نشست صمیمی مسئولان سایت دیپلماسی ایرانی با آیت الله هاشمی رفسنجانی و پاسخ های صریح ایشان به سوالات این سایت
وقتی وزارت خارجه را از کارشناسان مربوطه خالی می‌کنند و اختیارات دیپلمات‌ها را می‌گیرند و محدود می‌کنند، انگیزه کار گرفته می‌شود.
يکشنبه 26 تير 1390  6:42
 معجزه ارتش،‌شکل گیری جنبش/ مصاحبه با مجله مهرنامه
رژیم صهیونیستی پس از پیروزی در همه جبهه ها وبا احساس سرمستی از این پیروزی اسطوره ارتش شکست ناپذیر را آغاز کرد واز یک سو در رابطه با غرب کوشید ثابت کند که این رژیم با ارتش نیرومند خود قادر است منافع جهان غرب را در خاورمیانه تحقق بخشد
سه شنبه 21 تير 1390  6:42
 وقتی مبنا انتقام گیری باشد، همین می شود که می بینیم! / متن کامل مصاحبه با سایت تابناک
ما هیچ گاه ما با نظام و انقلاب قهر نکرده و نخواهیم کرد.../ ماجرای من با آقای متکی از جایی شروع شد که من با انتشار مقاله ای عملکرد ایشان را نقد کردم. وی هنگامی که مقاله ما را دید در شورای معاونین وزارت خارجه.../ نمی شود اکنون درباره آقای صالحی داوری و قضاوت کرد، ولی من در ایشان یک سری حرکاتی می بینم که اگر...
يکشنبه 19 تير 1390  6:44
 حیات عربستان در بقای تنش در روابط ایران – آمریکا است
در وضعیت کنونی ایران، ترکیه و مصر همچنان قدرت های برتر منطقه هستند و برخی از جریان ها قصد دارند با استفاده از روابط خود با ابرقدرتی چون ایالات متحده نقشی درچرخه قدرت خاورمیانه برای خود بازکنند که عربستان سعودی یکی از آنهاست.
شنبه 21 خرداد 1390  11:40
 حمایت از محرومین و مستضعفین جهان از اصول مهم سیاست خارجی امام بود /گفت و گو با سایت جماران
همترین عامل تیرگی روابط ایران و آمریکا در اوایل انقلاب که منجر به تسخیر سفارت آمریکا در تهران و متعاقب آن قطع روابط دو کشور شد، دخالت های آشکار و نهان آمریکا در امور داخلی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود. من در این فرصت کوتاه قصد ندارم به رویکرد آمریکا در قبال ایران قبل از پیروزی انقلاب بپردازم.
شنبه 31 ارديبهشت 1390  11:42
 دیپلماسی ایران و تحولات منطقه/مصاحبه با روزنامه شرق
ما باید از دوگانگی در مواضع پرهیز کنیم. نباید تصور کنیم مردم به دلیل عدم پوشش خبری تحولات سوریه در رسانه های ایران از اخبار آن کشور مطلع نمی شوند. اکنون به دلیل پیشرفت در فن آوری اطلاعات دسترسی مردم به آخرین اخبار در اقصی نقاط جهان امری پیچیده و غیر ممکن نیست. لذا عدم توجه به تحولات سوریه نه تنها توجیه رسانه ای ندارد بلکه ما را در مظان اتهام دوگانه برخورد کردن نسبت به حرکت های مردمی منطقه قرار می دهد
يکشنبه 28 فروردين 1390  11:43
 گزارش آمانو تشدید تحریم‌ها را هموار کرد/گفت و گو با دیپلماسی ایرانی
گزارش اخیر آژانس همانند گزارشات قبلی دو پهلو نوشته شده است. از سویی می‌گوید که فعالیت‌های هسته‌ای اعلام شده ایران انحرافی نداشته و از سوی دیگر تاکید می‌کند که ایران همکاری لازم را نمی‌کند تا آژانس را قادر سازد تا نسبت به فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران اطمینان حاصل کند.
چهارشنبه 18 اسفند 1389  6:48
 اوباما ناکام در تحقق تغییر/ گفت و گو با دیپلماسی ایرانی
اوباما با ناکامی‌هایی هم مواجه بوده است که از آن جمله می‌توان به عدم تغییر واقعی در سیاست آمریکا در قبال ایران یا عدم فشار بر رژیم اسراییل به دلیل ادامه سیاست های توسعه طلبانه‌اش اشاره کرد.
چهارشنبه 22 دى 1389  11:46
 ژیسکاردستن گفت امیدی به ماندن شاه نداشتیم / مصاحبه با تاریخ ایرانی
در جریان کنفرانس گوادلوپ چهار قدرت جهان تسلیم محض در مقابل تحولات انقلاب بودند و اطلاعاتی که آن‌ها داشتند حاکی از این بود که شاه فاقد هرگونه مشروعیت ملی است و ایران با بی‌ثباتی در ساختار سیاسی روبروست. در آن مقطع پذیرش حکومتی نیمه شاهنشاهی مثل دوره مصدق هم منتفی بود و پس از آن بود که آمریکا تصمیم گرفت ژنرال هایزر را به ایران بفرستد
سه شنبه 14 دى 1389  11:47
 سیاست تعامل و مدارا در مقابل اعراب اشتباه بود/گفت و گو در میزگرد دیپلماسی ایرانی
معاون وزیر خارجه سابق با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی کشور در برابر واقعیتی به نام ویکی لیکس خواب است، هشدار داد که امروز امارات و برخی از کشورهای عرب منطقه تهدید اول امنیت ملی ایران هستند و دستگاه سیاست خارجی از این مهم غفلت کرده است.
جمعه 10 دى 1389  3:12
 مذاکرات فرسایشی به نفع هیچ طرفی نیست / متن کامل مصاحبه با ایسنا
می‌توان از اطلاعاتی که از مجموع نشست اخیر ایران و 1+5 در ژنو منتشر شده این جمع‌بندی را به دست آورد که جلسه مثبت بوده است. رسیدن به توافقی برای برگزاری نشست دیگر خود گام مثبتی است. از بررسی اظهارات مسوولان قبل از جلسه، درحین آن و پس از جلسه می‌توان نتیجه نشست را مثبت ارزیابی کرد. روح حاکم بر جلسه و گفتمان نشست ژنو و نزدیک شدن دیدگاه‌ها مثبت بوده است.
دوشنبه 6 دى 1389  11:48
 ماجرای تبادل پیام های ایران و امریکا از طریق سفارت سویس در گفت و گو با مثلث
کانال ارتباط رسمی ما و آمریکائیها سفارت سوئیس در تهران بود. در دوران آقای خاتمی، بارها پیام‌هایی از دو طرف از این طریق ردوبدل شد. البته بیشتر پیام‌ها ابتدا از سوی آمر یکا می‌آمد و ما به آنها پاسخ می‌دادیم
سه شنبه 27 مهر 1389  11:48
 منطق جنگ ساده و گفت و گو سخت است
بگویم ما آدمهای زیادی داریم ولی نمیخواهیم از آن‌ها استفاده کنیم. دولت نهم و دهم خزان نیروهای زبده و کارشناسی که در انقلاب رشد کرده بودند، را به وجود آورد این دولت بهترین ها را خزان کرده است. خبره‌ترین کارشناسان امروزگوشه نشین و خانه نشین شده‌اند. در حوزه‌های مختلف وضع همین است
شنبه 10 مهر 1389  11:48
 همه چیز درباره ستاد تبلیغات جنگ
ستاد تبلیغات جنگ زیر نظر مستقیم شورای عالی دفاع، در همان روزهای آغازین جنگ در سال 1359 شروع به فعالیت کرد. شورای عالی دفاع که بر اساس قانون اساسی مهمترین نهاد سیاست گذاری و مدیریت مسائل دفاعی، جنگ، ساماندهی نیروهای مسلح است،
چهارشنبه 3 شهريور 1389  3:13
 احمدی‌نژاد دنبال مناظره است نه مذاکره
اساسا من این زمان و فضا را برای مذاکره مناسب نمیدانم.ضمن اینکه با نفس مذاکره موافقم و معتقدم ما در نهایت باید مشکلات را در پشت میز مذاکره حل کنیم ونه در سخنرانی ها در بین جمعیت مستقبلین و استادیومها.
سه شنبه 19 مرداد 1389  11:49
 حمایت از اسلامگرایان ترکیه در دستور کار غرب است
اینکه ترک ها از بالای سرما رد می شوند و در مذاکرات پاکستان و افغانستان برای حل اختلاف آنها شرکت می کنند دلیلی بر ضعف دیپلماسی ماست.
يکشنبه 16 خرداد 1389  3:15
 انگلیس اصلی‌ترین بازیگر اروپا می‌شود
برخی از کشورهای اروپایی درحال رسیدن به این نتیجه هستند که باید برای فرار از بحران به سیاسیت‌های سوسیالیستی بازگردند. گفت‌وگوی خبرآنلاین با صادق خرازی
دوشنبه 10 خرداد 1389  3:19
 مخاطب قرار دادن مردم ایران توسط اوباما اشتباه بود/مصاحبه با ویژه نامه روزنامه خراسان
در رفتار آمریکایی ها تغییری دیده نمی شود. هر چند در گفتار آن ها، آنهم در آغاز کار پرزیدنت اوباما، تغییراتی مشاهده شد. یعنی همان روال گذشته حاکم است. اما این که شعار تغییر اوباما یک شعار واقعی بود یا خیر، . برداشتِ من این است که اوباما به عنوان شخص و نه سیستم سیاسی امریکا به صورت همه جانبه، شخصاً علاقمند بود و هنوز هم تمایل به تغییر مناسبات در مورد ایران دارد.
يکشنبه 15 فروردين 1389  3:16
 غرب غصه ما را نمی خورد/مصاحبه با ویژه نامه نوروزی مثلث
ماجرای هسته ای شدن ایران یک ماجرای طولانی است. اینکه این برنامه از کجا شروع شد و به کجا ختم شد. در کدام مقاطع فرجام داشتیم و در کجا نافرجام بودیم و یا در کدامین موارد دچار اشتباهات استراتژیک بود و در کدام مقاطع اشتباهات تاکتیکی، باید در وقع خود مورد به مورد بررسی شود و مشخص شود به چه دلیل استراتژی نظام در برخی مقاطع متغیر شد.
پنجشنبه 27 اسفند 1388  11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 نتایج 160 - 180 از تعداد 220  خبر 
 
   copyright 2009-2010, all right reserved. WWW.KHARAZI.IR نقشه سایت        سایتهای مرتبط        تماس با ما